Telefon: 36 30 78 34 | E-mail:​ jan@jbc-vvs.dk

Vi udfører tagrenovering i hele København

Hos J.B.C. VVS ApS udfører vi alle former for tagarbejde inden for blik.

Vi er specialiseret i alle former for tagarbejde med blik på taget, hvad enten det er tagrenovering eller lægge et nyt tag. Så skal du have inddækket skorstenen, have nyt skifertag eller repareret dine tagrender, så klarer vi opgaven for dig.

Vi udfører blandt andet disse opgavetyper under en tagrenovering:​

  • Lægning af nyt tag i skifer eller eternit
  • Reparation af tagrender og nedløb
  • Nye tagrender
  • Zinkinddækning
  • Inddækning af skorsten og kviste
  • Og andet tagrenovering med blik

​Vi arbejder med zink og kobber, når vi laver tagarbejde og tagrenovering. Med det materiale er du sikret en livslang levetid og et produkt, der er fuldstændig vedligeholdelsesfrit.

Det er også et materiale, der kommer i utallige farvenuancer, så du kan få et helt unikt produkt, der harmonerer med resten af dit hus. Ved tagrenovering sørger vi for, at farverne og kvalitet stemmer overens med dine forventninger. Kontakt os, hvis du har spørgsmål angående tagarbejde med blik.

Lægning af nyt tag i fibercement

Vi lægger nyt tag i naturskiffer, fibercementsten og eternit. Taget kan lægges på alle slags huse, men som specialist med mange års erfaring i tagrenovering og taglægning kan vi rådgive og vejlede dig om, hvilken form for tag der passer bedst til dit hus og dine behov.

Få et tilbud på tagarbejde i København

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 36 30 78 34, hvis du har spørgsmål til tagrenovering, tagarbejde eller lægning af nyt tag, eller spørgsmål om en konkret opgave. 

Hos J.B.C. VVS ApS glæder vi os til at hjælpe dig med din tagrenovering.

​Firmaprofil

JBC. VVS ApS

CVR: 35030816​

​Adresse

Værkstedvej 41

2500 Valby

Kontakt

Telefon: 36 30 78 34

E-mail: jan@jbc-vvs.dk